WE ZIJN WEER OPEN! COVID-19 veiligheidsmaatregelen: IEDEREEN is verplicht een mondkapje te dragen in het CAFE, in het  TOILETGEBOUW en in openbare gelegenheden. Toegang tot camping uitsluitend via reservering.  Voor meer COVID-19 informatie is er de ANWB Reiswijzer. Om reiswijzer te bekijken, KLIK HIER

                                        LET OP !!!! WIJ ZIJN GESLOTEN  VAN  5 OKT  TOT 27 OKT

                                         

Kampeerplek motorrijders

Onze camping is een echte hotspot voor de motorrijders en daarom bieden wij speciale kampeerplekken aan als u met de motor komt. Komt u met een groep dan kunnen wij plekken bij elkaar regelen. 

De kampeerplekken voor motorrijders zijn voorzien van elektra. In onze Bar Bistro High Chapparal organiseren wij regelmatig leuke evenementen en kunt u ook terecht om een hapje te eten of een drankje te nemen.

Als je mooie ritten wilt maken is motor-camping Le Moulin / High Chapparal een perfecte basis. Vanaf de camping kan je zeer gemakkelijk alle bekende toeristische bezienswaardigheden in Luxemburg bezoeken. Alle wegen in Luxembug zijn werkelijk ideaal voor de motorrijder, vlak, strak en met mooie ruime bochten. Het is een echt motorland en je ziet er dan ook veel collega motorrijders die overal net als jij met veel enthousiasme door de Luxemburgers ontvangen worden. Het landschap is uiterst geschikt om tijdens ritten van te genieten. Er zijn heel veel mooie routes. Vraag campingbaas Ed om advies en als je geluk hebt en het is niet druk dan rijdt hij misschien zelfs met je me op zijn Dr.Pepper chopper.

Terug naar overzicht