COVID-19 veiligheidsmaatregelen:

IEDEREEN is verplicht een mondkapje te dragen in het CAFE, in het  TOILETGEBOUW en in openbare gelegenheden. Toegang tot camping uitsluitend via reservering.  Voor meer COVID-19 informatie is er de ANWB Reiswijzer.                         

  Om reiswijzer te bekijken, KLIK HIER

Wij hopen weer open te gaan met de camping op 1 April 2021

                                         

Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die Camping Le Moulin aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Le Moulin kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Camping Le Moulin behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Camping Le Moulin. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Camping Le Moulin. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.